Produsele elegante, ecologice și durabile din trestie de zahăr sau bagas se dezvoltă rapid ca o opțiune excelentă ecologică pentru o mare varietate de locații de servicii alimentare. Se pot ocupa cu ușurință de alimente calde, reci sau uleioase pentru a asigura satisfacția clienților și au un design simplu, dar elegant, care le face perfecte pentru utilizare cu orice fel de mâncare delicioasă. Dar cum sunt realizate aceste produse impresionante și multifuncționale?

Bagasa este un produs secundar al tulpinilor plantelor de trestie de zahăr după recoltare. Mulciul de bagasă se formează după ce sucul a fost îndepărtat din trestie de zahăr și este un produs care ar fi în mod tradițional aruncat și considerat deșeu. Acest mulci este apoi presat la căldură în forma dorită a produsului utilizând un proces de căldură mare, presiune înaltă pentru a face produse din trestie de zahăr și veselă de unică folosință.

Aceste produse ajută la reducerea risipei de materiale după recoltarea trestiei de zahăr. De asemenea, sunt complet compostabile și durează aproximativ 3-6 luni pentru a se descompune.

Capabile de a rezista la temperaturi de până la 50 grade Celsius, aceste produse sunt de asemenea rezistente la tăiere pentru a oferi durabilitate maximă și sunt mai durabile decât produsele din hârtie, plastic sau polistiren.