Alabala offers the recipe of the traditional German cake Kalter Hund

 

INGREDIENTE

  • 75g ciocolata neagra
  • 225 g ciocolată cu lapte
  • 75 g de unt
  • 100 g smantana
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 125g biscuiti patrati

MOD DE PREPARARE RETETA Kalter Hung:

Adaugati si topiți ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, untul, în cuptorul cu microunde sau bain/marie.

Se adauga smântână și se amestecă bine, apoi se adauga zaharul vanilat si se amesteca un pic.

Pregatiti 2 tavite de aluminiu Alabala (de unica folosinta), sau daca aveti o tava de chec mica (acoperita cu folie de aluminiu tăiata și aranjata, astfel încât să faciliteze scoaterea din ea)


Puneti un strat mic de amestec de ciocolata, dupa, de biscuiti și se acoperă cu un strat de amestec de ciocolată și apoi un al doilea strat cu biscuiti si dupa cu ciocolata și se continua în acest fel până când se termina tava, ultimul strat trebuie sa fie ciocolata.

Se da la frigider timp de 5 ore.